maanantai 29. kesäkuuta 2009

Paluu arkeen ja juhlien järjestämistä

Sairasloma loppui ja tänään oli sitten paluu arkeen ja töihin. Sain siis keskiviikkona lääkäriltä loppuviikon saikkua ja kortisoonikuurin, taas vaihteeksi. Onneksi ei kuulema tarvitse syödä kun heinäkuun loppuun paitsi jos oma lääkäri on heinäkuun lopussa eri mieltä.. Olo koheni tosi nopeesti ja nyt melkein normaaliolo, mitä viel vähän välillä mahaa juilii. Lauantaina oli jopa niin hyvä olo, että tuli oltua ulkona sen verran kauan et kädet ja decoltee paloi :) huolimatta siitä että oli aurinkorasvaa, mut olisi pitänyt ehkä muistaa ottaa se kotoa mukaan ja lisätä välillä..

Tässä kuvia juhannuksena valmistuneista huoveista, molemmat minun mallilla tehtyjä. Punaisessa lankana Karuselli, ja valko-ruskeessa Kaarna. Molempiin meni kaksi kerää lankaa. Punaisen huivin sai kuvissa mallina oleva isosisko ja tuo vaalea on vielä varastossa, jos ei muuten niin menee joulun aikaan äidille myyntiin.


Tämä viikko kuluukin äidin lauantaisia 60 v. syntymäpäiviä laittaessa ja järjestellessä. Tänään piti käydä ostaa kortti ja paketoida lahjat, molemmat olleet jo valmiina mut nyt vasta pakettiin. Perjantaina lomapäivä menee sitten kokonaan vanhempien luona leipoessa ja paikkoja valmiiksi laittaessa, lauantai kuluu minulta sitten juhlissa keittiössä isosiskon kanssa. Jos sitä sitten sunnuntain ottaisi ihan rennosti..

Nyt kotihommien kimppuun, kun itsestään tuo imuri ei tuolta siivouskomerosta imuroi :)

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Mallille oikein paljon onnea! Työniloa sinulle. Mie piipahdan ensi viikolla varmaan töissä ja sitten taas jatkan lomaani.