sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Lomalla :)

Ihanaa, eilen alkoi pitkästä aikaa kesäloma. Edellisestä kesälomasta onkin kaksi vuotta, viime vuonna ei ollut lomaa kun olin maaliskuussa aloittanut nykyisessä työssäni. Tällä erää lomaa vaan viikko eli juhannuksen jälkeen takaisin töihin, elokuussa odottaa sitten 2,5 viikon loma. Loppu loma jakautuu niin et olen heinkuussa yhden päivän ja lopun 3 pvää pidän sitten joskus..

Loma viikolle on taas sata menoa ja ohjelmaa, mut mukavaa sellaista ja erilaista kuin normaali arki. Huomenna tulossa kummityttö 5,5 v hoitoon päiväksi ja sitten iltapäivällä hetkeksi myös kummipoikani 8 kk tulee minulle. Ensi kertaa on molemmat yhdessä ja voi olla 38 neliön yksiössäni hiukan vilinää :) mut mukavaa saada lapsukaiset hoitoon kun kerrankin on arkena kotona.

Eilinen meni lepäillen, enkä saanut mitään aikaiseksi mut tänään sitten ollut pakko siivota suurimmat villakoirat pois lattialta ja yllätys yllätys siivous paisui et tuli sit siivottua muutenkin.

Mitään käsitöitä ei ole ehtinyt pariin viikkoon tekemään tai en ole enää iltaisin jaksanut, kun töissä ollut sen verran hässäkkää. Tänään tuli käytyä viettämässä KIP-päivää Lipalla AinaOikeiden kanssa, paikalla meitä tosin oli vain kaksi. Mut ehkä tuulinen sää karsi osan tulijoista.

Huomasi, että töissä oli vähän kiirusta ja stressiä otin ennen lomalle jäämistä et suolisto alkoi taas reagoimaan. Mennyt sitten pari yötä heräten 2-3 kertaa siihen et wc kutsuu ja mahaa koskee.. Onneksi nyt on rauhoittunut, kun lisäsin hetkeksi yhtä lääkettä lisää, ettei tarvinnut soittaa lääkärille lisäohjeita. Ei jaksaisi samaa rumbaa kuin marras-joulukuussa jolloin mikään ei meinannut auttaa.. Mut tämän kanssa on vain elettävä, muutakaan vaihtoehtoa kun ei ole.

Ehkä sitä tänään on puuhailtu sen verran et voi käpertyä sohvan nurkkaan..

Ei kommentteja: