perjantai 22. toukokuuta 2009

Pitkästä aikaa

On taas vierähtänyt aikaa kun olen viimeiksi kirjoittanut tänne. En vaan tiedä mihin tuo aika häviää..

Tänään oli vapaapäivä (tai siis pidin kertyneitä ylityötunteja), pitkästä aikaa arkipäivänä, joten tuli hoidettua omia asioita kaupungilla. Aamu alkoi sillä, että soitin huoltoyhtiöön ja pyysin korjaajia käymään kun huomasin eilen siivotessani että kylppärin lavuaarista lähtevä putki vuotaa kaikki veet putkea pitkin lattialle ja lattiakaivoon. Puoli tuntia soiton jälkeen tuli kaksi huoltoyhtiön miestä ja saivat sen muutaman osahakureissun jälkeen kuntoon.. Oli kyllä huvittavaa että miun pieneen kylppäriin "ahtautui" kaksi miestä, juuri ja juuri mahtuu kaksi henkeä mut hyvää palvelua sain. Sitten kaupungille lahjaostoksille, piti käydä ostaa synttärilahjaa yms. sain kaikki ostettua mitä pitikin. Olen tosi huono ostamaan lahjoja, paitsi jos tietää mitä toinen kerää/mahdollisesti haluaa lahjaksi. Itse tehtyjä ei tule lahjaksi kun ne ei oikein edisty :). Illalla oon vielä lähdössä kuuntelemaan Irinaa, kiva päästä vähän "ulos".

Eilinen meni siivotessa, kerrankin kun on aikaa. Sai koko huusholli siivouksen, paitsi ikkunat (ovat edelleenkin pesemättä). Alkoi taas pienestä ja paisui sit siitä. Vaatehuoneen siivouksen jätin täksi päiväksi ja osittain sitä jo sainkin mut jatkuu tod.näk. sunnuntaina. Huomenna luvassa isosiskolle silmälasien valintaa ja sit hoitamaan kummipoikaa, kun äitinsä selkä ei oikein anna vielä häntä nostella.. Mut täti vuorostaan hommiin.. :)

Käsityörintamalla on tosiaan ollut hidasta edistymistä, työn alla kolmiohuivi seiska veikan raita langasta:Miusta tulee tosi hieno ja ei kovinkaa iso niin helppo käyttää.

Olen tässä koittanut saada itselli seuraa Savonlinnasalissa 2.10. olevaan Yö-yhtyeen Loisto-kiertueen konserttiin, kukaan kun ei ole kiinnostunut lähtemään. Jos ei muu auta niin menen sitten yksin, mut seurassa olisi mukavampaa.

Nyt pienille päikkäreille ja sit valmistautumaan iltaan.. :)

Ei kommentteja: