sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Loma tältä erää ohi

Tosiaan alkaa viikon loma olemaan lopulla, huomenna olisi paluu arkeen. Sitten elokuun lomaa siis odotellessa :)

Loma olisi voinut mennä paremminkin, mennyt sairastellessa ja säätkään ei ollut parhaimmasta päästä. Sairastelu on ollu suolistosairauteen liittyvää eli pahalta näyttää, että sairauden akuutti vaihe on jälleen kerran päällä :( Maha ollut sekaisin ja kipeä koko loma viikon, huomenna vuorossa soitto sisätautipolille lääkärille että saisi ohjeet miten saataisiin taas tää neiti kuntoon. Maha kipuilun takia ei ole tullut nukuttua kovinkaan hyvin joten mennyt päivät suurimmaksi osaksi leväten. Ja kaiken huipuksi kun maha ollut kipeä on tullut nukuttua yöt (ne mitä nukuttu) pahassa asennossa niin taas on selkäkin kipeänä :( sen saanut parempaan kuntoon jumppaamalla päivisin ja iltaisin. Toivottavasti huomenna saisi sellaiset avut et alkaisi olo helpottamaan, jaksaisi taas tehdäkin jotain..

Käsitöitäkin olen saanut jopa tehtyä, jee ! :) Kaksi minun mallilla pitkään tekeillä ollutta huivia tuli juhannuksena valmiiksi, kuviakin on mutta laitan ne myöhemmin.. Työn alla on uusi kesähuivi, josta myös kuvia myöhemmin. En jaksa nyt lähteä etsimään siirtopiuhaa.

Juhannusaatto meni siskon perheen luona missä olivat myös meidän vanhemmat ja siskonpojan kummit. Grillattiin ja saunottiin sekä vietettiin mukava päivä yhdessä. Minun osalta oli selvä juhannus koska olin vanhemmille kuskina, kun ei tuon mahan takia uskaltanut ottaa mitään. Juhannuspäivänä olin ihan omissa oloissani kotona, mitä ulkoilemassa kävin. Illalla sitten kaverin luona istumassa iltaa, mukavaa oli ja naurettua tuli tosi paljon..

Nyt iltapuuhiin ja huomenna töihin..

1 kommentti:

katja_helena kirjoitti...

No voihan kurjuus että meni äytymään pahemmaksi. Meijän pitäs vissii vähän meseillä...