maanantai 20. heinäkuuta 2009

Valmista ja työn alla olevia töitä

Jotain on saatu valmiiksikin ja työn alla pari huivia. Valmiiksi saatu Fiinaneuleesta ostamani lanka Bouton d'Or Laika, huivista tuli melko lyhyt mut kiva et kaikki huivit ei oo niin pitkiä. Vielä en tiedä pidänkö itselleäni vai meneekö myynti. Aloitin tätä AinaOikeiden heinäkuun tapaamisessa, mutta meni kertaalleen purkuun kun oli liikaa virheitä (ei puhumisella ollut mitään asiaa sen kanssa :) ) ja toiseksi lankaa oli sen verran vähän että piti tehdä kapeampi huivi.
Minusta tuo on vaan niin ihanan värinen, tosi pirteä. Pitää varmaan etsiä kivoja lankoja mistä saisi tehtyä huiveja joulun alle myyntiin.

Sitten työn alla oleviin, puikoilla useampikin huivin. Esiton lenkkimohairista aina oikein mallilla huivi, kuvassa näkyy myös millainen lanka on eli langassa lenkkejä niin pelkkä oikea on paras neulomistapa.


Sitten puikoilla myös "Niinan mallilla" tekeillä kanssa Fiinaneuleesta ostettu Mondialin Kim -lanka.

Työn alla on myös edelleen kolmiohuivi seiska veikasta, ei ole edennyt viime aikoina..

Pitää kyllä tunnustaa, että kaikista lupauksista huolimatta sorruin tänään ostamaan lankaa :) Cittarissa oli poistokori lankoja ja mukaan tarttui vain kyllä nämä:


Ei sentään enempää vaikka houkutusta oli, noista tulee varmaankin joskus jonkin näköinen huivi.

Viikonloppu meni aivan liian nopeasti, ehkä johtuu siitä että oli kaikkea mukavaa tekemistä. Lauantaina aamulla aamunavaukseen ja sitten viemään tietokone huoltoon ja samalla tuli vietettyä aikaa kummitytön ja hänen vanhempien kanssa. Illalla oltiin sitten osan AinaOikeiden naisten kanssa syömässä, terassilla ja muuallakin, matkalla mukaan tarttui myös entinen työkaverini. Mukavaa oli ja Kirsin kanssa viimeisinä lähdettiin kotiin, paitsi ei tietoa eräästä joka hävisi matkalla.. :) Sunnuntaina sitten meni lepäillen ja sain kyllä sulattettua pakastimen ja laitettua 5 kg mansikoita, mitkä riittävät yksin asuvalle talveksi.

Sisuskalujen suhteen vointi on hyvä, kortisooni kuuri on auttanut ja toivon mukaan pääsen siitä ensi viikolla kokonaan eroon. Keskiviikkona olisi taas mentävä verikokeisiin ja odottaa mitä ne näyttää ja mitä mieltä lääkäri on. Ihme ja kumma oli ettei sunnuntaina ollut maha minään, vaikka oli lauantaina tuli otettua aika monta sidua/lonkeroa. Eli siitä päätellenkin alkaa taas vaihteeksi helpommat ajat.

Nyt on sitten paluu arkeen ja jäljellä 11 työpäivää ennen kuin alkaa 2,5 viikon loma.. sitä odotellessa..

Ei kommentteja: