torstai 2. huhtikuuta 2009

kiireellistä arkea

Ollut sen verran kiireinen viime viikkoina, etten ole tänne ehtinyt kirjoittelemaan. Tai kun kerran kirjoitin ja laitoin kuvat ja sit kone tilttas ja kaikki hävis, vähän ketutti.. Kuvat odottaa koneella, että ehtisi ne tänne laittaa, viimeistään pääsiäisen kuvia huiveista.

Sininen karusellihuivi sai viime lauantaina uuden omistajan kun annoin sen hyvälle ystävälleni lahjaksi ja kiitokseksi, että jaksaa aina olla tukeni ja kuunnella murheita. Ainut ihminen lähipiirissäni joka ymmärtää millaista on elää kroonisen suolistosairauden kanssa, varsinkin sairauden akuutin vaiheen aikana. Oli tosi iloinen huivista ja väriltäänkin aivan hänen värisensä..

Viime päivät menneet myös murehtien mummoani, joka sai maanantaina iltana sydäninfarktin ja on nyt sairaalassa. Kävin tänään häntä katsomassa ja oli jo paljon paremmassa kunnossa, mutta tiedossa on ettei enää kovin kauaa jaksa täällä meidän seurana olla ja puhuikin tänään siellä käydessäni kuolemastaan ja tähän astisesta elämästään. Toivottavasti jaksaa vielä pitkään.

Lähden nyt pitkäksi viikonlopuksi reissuun ja hetkeksi pois arjen keskeltä, suuntana tuttu Lappeenranta missä olen serkun luona ja tapaan kavereita, sekä tietenkin shoppailua luvassa :) Sain maanantaiksi vapaapäivän kun ylityötunteja on sen verran paljon kertynyt niin ehtii olemaan sitten ihan kunnolla reissussa.

Nyt nukkumaan että jaksaa vielä huomisen työpäivän ja sitten junalla suunnaksi Lappeenranta..
Ja junamatkan aikana puikoille uusi huivi, tälläkertaa punaisesta karusellista..

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja: