torstai 19. maaliskuuta 2009

Vuotta vanhempi, kahta arvokkaampi

Tälläisen kortin sain eilen sukulaisilta, pitää ehkä paikkaansa :)
Tuli sitä taas tänään vanhettu vuodella, neljännesvuosisata tuli täyteen :)
Tänään ei sen kummempaa juhlintaa, vasta lauantaina tulee perhe ja sukulaisia kahville, sit illalla ois tarkoitus lähteä yöelämään juhlimaan pitkästä aikaa. Itsekseni juhlistin töiden jälkeen käymällä Hesestä ruuan ja et en oo tehnyt koko iltana muuta kuin löhöillyt.

Eilen sain vihdoinkin uudet kirjahyllyt ja ilta meni niihin tavaroita järjestellessä, miten tuota tavaraa riittääkin.. Jätesäkillisen heitin roskiin kaikkee mitä ei voi kierrättää, katuma päällekään ei voi tavaroiden suhteen tulla kun näky aamulla käyvän roska-auto tyhjentämässä roskiksen. :)

Sain tänään töissä ihan mukavan lahjan, meidän käyttämän tietokoneohjelma oli suljettuna monta tuntia jonkun pääserverin vian takia enkä voinut tehdä mitään kun kaikkiin töihin tarvitsin tuota ohjelmaa.. Lähdin siis asiakaskäynneille ja sitten kotiin ja kauppaan, menin sitten iltapäiväksi takaisin töihin kun ohjelma alkoi toimia. Oli mukavaa olla keskellä päivää muutama tunti vapaalla, pitkästä aikaa. Työnantaja on ollut tämän viikkoa lomalla joten olen saanut olla ihan yksin toimistolla ja tehdä rauhassa töitä, eikä pomokaan ole soittanut joka päivä..

Yksi huiveista on jälleen valmis, sinisestä karusellista tehty.. En jaksanut ottaa siit kuvaa, ensi viikolla lupaan kuvia jos saisin siksi tuon toisenkin huivin valmiiksi.

Nyt jatkamaan löhöilyä. :)


1 kommentti:

katja_helena kirjoitti...

Paljon onnea meijän poppoolta :)