perjantai 6. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen valmis huivi

Kiitoksia kaikille tervetulo toivotuksista. Työkiireet ovat hidastaneet tänne kirjoitusta, mut yritän jatkossa kirjoittaa useammin.. :)

Tässä kuvia ensimmäisestä valmistuneesta huivista, jee yksi työ ees täysin valmis :) Tehty "Niinan mallilla" kuten AinaOikeiden naiset tämän mallin nimesivät. Lankana tässä huivissa oli Colinetten Zanziba earth , jonka löysin Joensuun Taikasormet messuilta. Vielä en ole huivia kokeillut ulkoilemassa mut huomenna meinasin ottaa käyttöön.
Nyt työn alla kaksi samalla mallilla tekeillä olevaa huivia, toinen Novitan Kaarna kirjava beige-luonnonvalkoinen ja toinen Karusellin sinisestä. Molemmat huivit menossa eteenpäin ja ainakin kaksi huivia on tilattu. Onneksi huivi on nopea tehdä, isoilla puikoilla :) Kun vaan käsi kestäisi neuloa, alkaa oikuttelemaan kun päivät töissä tietoneella.

Ensimmäinen välinerikkokin sattui viime perjantaina kun olin bussilla matkalla Suonenjoelle viikonlopun viettoon. Ei kestänyt puinen puikko kun tipahti bussin penkiltä lattialle kärki edellä.. Harmittaa koska nuo puikot oli miun lempipuikot mut en lannistu vielä vaan koitan korjata.. Meni sitten loppumatka ja koko loppu viikonloppu neulomatta kun uusia puikkoja en ehtinyt ostamaan, mut ainakin käsi sai lepoa. Nyt sit uudet puikot, jälleen yhden lisää, ja työ voi jatkua.. Kuvia sitten kunhan löydän kameran siiropiuhan, laitoin sen hyvään talteen.. :)

2 kommenttia:

katja_helena kirjoitti...

Tuosta huivista tuli kyllä kaunis.

Kirsi kirjoitti...

Kauniin värinen. Miulla alkaa sitten maanantaina se työharjoittelu. Toivottavasti yöunet ei mene enkä näe painajaisia kirjanpidosta.