sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kipeänä

Se flunssa iski tietenkin juuri kun alkoi pääsiäisloma.. Nyt mennyt sitten torstai-illasta lähtein vaan leväten ja kärsien hirveästä kurkku kivusta ja yskästä sekä kuumeesta. Jos jotain hyvää pitää tästä etsiä niin tuleepahan kerrankin levättyä kunnolla. Jäänyt vaan kaikki mitä suunnittelen pääsiäisenä tekeväni niin väliin, kummitytön luona käynti, ikkunanpesu ja kukkien multien vaihto.. mut ne kyllä ehtii tekemään myöhemminkin.

Yksin sairastamisessa on se huono puoli et ei oo ketään seurana, makaa vaan kaikki päivät yksin ilman seuraa. Kipeänä varsinkin kaipaisi seuraa vaikka olo onkin kurja. Perheeni ei hirveästi ole kyselly vointiani, isä soitti lauantaina ja kävi tänään tuomassa mustaviinimarjamehua kun pyysin. Äiti ja isosiskosta ei ole kuulunut mitään koko sairastamisen aikana.. Tuntuu vähän hyljätyltä, kun kaikki asutaan vielä samassa kaupungissa Eilen oli pakko mennä illalla käymään kaverin luona missä istuttiin pienellä porukalla iltaa kun tuntui et kotona tulee seinät niskaan kun torstai-illasta lähtien ollut yksin kotona.. Taas tällänen fiilis tällä hetkellä..


Käsityörintamalla vähän hiljaista, mut kuten aiemmin lupasin kuvia valmistuneesta sinisestä karuselli huivista. Huivi sai jo uuden kodin ystävältäni joka ihastui siihen. Lankaa meni kaksi kerää.Nyt työn alla punaisesta karusellista huivi isosiskolle, sain puolet tehtyä viime viikonlopun reissulla Lappeenrannassa. Sekä jo kauan aikaa kesken ollut kaarna langasta tekeillä ollut huivi. Ehkä ne tässä pikkuhiljaa valmistuu..

Nyt takaisin petiin lepäämään ja juomaan kuumaa mehua.

Ei kommentteja: