torstai 23. huhtikuuta 2009

Huomenna Helsinkiin

Huomen aamuna olisi tosi aikainen herätys, sillä lähden 4.20 bussilla Helsinkiin ja tuun sit illalla junalla kotiin. Syy Helsinkiin lähtöön on arvonlisäverotus-koulutus joka on huomisen päivän Helsingissä, 9-16 pitäisi jaksaa keskittyä :). Mut sen jälkeen ehtii sit pariks tunniks shoppailee ennen kotiin lähtöä.

Palasin maanantaina takaisin töihin sairasloman jälkeen, ei ollut kovinkaan pahaa kaaosta vastassa mut tein pari pitkää päivät et sai työt taas ajantasalle. Jäljellä on vielä yskä ja nuha, mut niiden kans pärjää. Suolisto vaan ei oo tykännyt flunssasta ja lääkkeistä mitä on joutunut ottamaan, oli taas vinkuminen ja mouruaminen käynnissä. Nyt kun vähensi yskänlääkettä ja muita niin alkaa suolistokin rauhoittumaan. Onneksi ei tarvinnut nostaa lääkitystä vaan rauhoittui itsestään.

Se on kyl kumma miten nuo pikkuiset kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia, siskon poika oppi ennen pääsiäistä ryömimään. Ikää poitsulla on nyt 6,5 kk. Eli nyt sit mennään koko ajan joka paikkaan hirveellä vauhdilla, jos ei eteenpäin niin sit ympyrää. Kummitäti ilahdutti poikaa ja vanhempia :) äänekkäällä lelulla, mistä kuuluu monia lauluja, loruja ja ääniä.

Kun tuo pääsiäinen meni sairastellessa, mut sain sentään viime viikonloppuna vaihdettua kukkiin mullat ja siivottua muutenkin, ikkunanpesu jäi vaan tulevaisuuten kunhan jaksaa.. Vaik ei oo montaa ikkunaan mut pitäs vaan aloittaa joku päivä pesemään.. Piristin tuossa tiistaina itseäni käymällä kampaajalla, nyt on uusi väri päässä ja olen tosi tyytyväinen :)

Nyt tekemään ruokaa ja ajoissa nukkumaan et jaksaa aamulla herätä..

Ei kommentteja: