lauantai 14. maaliskuuta 2009

Lauantain kiukku

Olin tänään tosi kiukkuinen, kaikki alko ärsyttämään. Joten päätin purkaa kiukkua siivoamalla ja vaihtui sitten huushollissa osittain järjestys. Tai sohva ja tv-taso vaihtoivat paikka, kun ei 38 neliön yksiössä oo hirveästi mahdollisuuksia muutella vaik kuinka haluaisi.

Yksi syy siivoukseen on se, että saan ensi viikolla joku ilta uudet kirjahyllyni, sain perjantaina iltapäivällä soiton et olivat tulleet huonekaluliikkeeseen mut isä saa pakettiauton ensi viikolla niin haetaan sitten. Kun kyseisessä liikkeessä maksaa kotiinkuljetus 25 euroa ja matkaa on vaan vajaa kilometri, niin ei oikein huvittanut maksaa kun saadaan ilmaiseksikin auto. Vanha tv-tasona toimiva kaapisto menee takaisin vanhemmille (ollut lainassa 5 vuotta :)) ja toisen lahjoitin yhdelle tutulle joka sitä tarvitsi uuteen kotiinsa. Haaveilin pitkään uusista kirjahyllystä ja tv-tasosta ja sit lopulta löysin kivat niin päätin ostaa.

Nyt kiukku on laantunut ja tilalle tullut väsymys ja tyytyväisyys, vaik olis viel keittokomeron siivoaminen kesken. Päätin et kun saan sen siivottua ja niin korkkaan siiderin tai viinipullon, en vielä tiedä kumman, ja käyn sohvalle neulomaan..

Käsityöt eivät ole viime aikoina edityneet mihinkään, kun oikea käsi on ollut niin kipeä :( Mut tänään päätin taas tarttua puikkoihin. Vaikka käsityöt eivät ole edistyneet niin olen silti ostanut taas lankaa.. Cittarista tarjouksessa ollutta Malibua valkoisena muutama kerä, jos keksis jonkun kivan ja helpon huivimallin et saisi kesäksi huivin.. Kävin eilen moikkaamassa Katjaa ja hän oli yllättynyt minun lankahamstrauksista kun olen ehkä joskus sanonut et mie en ala ostamaan lankoja varastoon :) Mut onhan noita jo lankoja kertynyt, nyt kyllä päätin hillitä itseni. Tai ainakin pitää saada ekana jotain ihan valmiiksi ennen kuin ostan lisää lankaa.

Nyt jatkamaan siivousta ja huomenna ehkä sukuloimaan..

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Siulle on jotain piristystä blogissani. En ole vaan kerinnyt siulle siitä kertomaan. Työharjoittelu menee välilä ihan ok ja välillä ei sitten ollenkaan. Tänään on sitten se päivä ettei ollenkaan. Mutta kunhan viimeisetkin tilinpäätökset saadaan tieltä pois ja ohjelma nettiversioksi niin pääsen Muiltakin koneilta kuin "pomon" koneelta tekemään kirjauksia.