sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Murehtimisia ja piristyksiä

Tämä viikko mennyt suurimmaksi osaksi omissa oloissa ja miettien tulevaa.. Sain tiistaina osalomautus lapun eli olen 5 työpäivää kuukaudessa lomautettuna nyt loppuvuoden, kevät kun on sit kiireistä aikaa niin ei ole lomautusta. Työt ovat vähentyneet sen verran ettei niitä minulle riitä koko kuukaudeksi, mutta tilanne jos muuttuu niin työni palautuu normaaliksi jo aiemmin. Ei se että on vähemmän töitä ja vapaata rassaa, vaan miten sitä taloudellisesti pärjää.. Yhden hengen taloudessa kun kaikki on yksien tulojen varassa ja menee aikaa ennen kuin työttömyyskassata saa ansiosidonnaista päivärahaa, tosi 7 päivän omavastuun jälkeen.. Katsoin äsken kassan sivuilta niin käsittelyssä ovat 4.5. tulleet hakemukset, joten menee varmaan ensi vuoden puolelle ennenkuin saa mitään.. Kaikki turhat kulut olen jo karsinut, jotta saa pakolliset menot hoidettu.. Tämän takia on siis vituttanut, jos joku on asian huomannut facebookistakin..

Pitää vaan koittaa olla murehtimatta ja miettimättä liikaa, myös siksi et suolisto alkaa muuten taas reagoimaan ja sitten taas menee muutenkin huonommin. Stressi kun ei ole hyväksi sairaudelleni. Jotain piristystä tässä viikossa sentään ollut, tuli uusin Crohn & Colitis ry:n jäsenlehdessä oli juttu meidän kuntoutuksesta, mikä oli siis jo helmikuussa 2008, nyt sitten vihdoin ja viimein tekemämme jutun. Muistelin taas hyvillä mielin kuntoutusta ja sen mitä sieltä jäi "käteen".. Myös toinen asia on piristänyt, kummipoika melkein 11 kk on ottanut ensimmäiset askeleensa, haparoiden mutta siitä se lähtee.. :)

Nyt tulevan maanantain ja tiistain olen lopuilla kesälomapäivillä, kumpikin päivä buukattu menoja. Maanantaina on edessä mattojen pesu operaatio vanhempien alakerran pesutuvassa äidin kanssa, en ole saanut sitä tehty kesällä niin nyt on sit aikaa.. Tiistaina vietän sitten laatuaikaa isosiskon ja kummipojan kanssa.

Käsityöt eivät ole edenneet mihinkään, ei vaan ole nekään kiinnostaneet nyt. Kunhan saisi taas aloitettua niin siitä se lähtee..

Taidan jatkaa kirjan lukemista, lukemisen alla Tuija Lehtisen Suklaapolkuja.. Uloskaan kun ei huvita lähteä kun sataa vettä..

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotakin.