torstai 8. lokakuuta 2009

Lomautusviikko osa 1 kuulumisia

Aika vierähtää tosi nopeasti, eikä ole iltaisin jaksanut istua koneen ääressä kirjoittamassa. Nyt on siis ensimmäinen osa lomautuksessa jo loppupuolella ja maanantaina on paluu työelämään. Olen siis aina yhden viikon kuukaudesta lomautettuna lokakuusta joulukuuhun, ainakin tällä hetkellä tämä tieto.

Tehnyt kyllä tosi hyvää olla vapaalla ja unohtaa kaikki työasiat, paitsi kävin kyllä keskiviikko aamuna vähän aikaan koulutuksessa kun sattui olemaan tällä viikolla. Viikonloppuna ja alkuviikosta en saanut oikein mitään aikaiseksi, vähän kotihommia tein ja luin. Sade antoi hyvän syyn käpertyä sohvalle kirjan kanssa, mutta pitää sitä välillä levätä ja kerätä vointia. Tänään sitten olin serkun kanssa kaupungilla ja mukaan Nahkatavarasta uusi käsilaukku, kuten aina kun siellä käy.. miten niin tykkään käsilaukuista :D Ihastuin tällä kertaa isoon ruskeaan laukkuun, mahtuu taas koko kasvanut omaisuus mukaan :)


Sekä kangaskaupasta mukaan tarttui palakoreista kaksi kangasta, toisesta tarkoitus tehdä keittiöön kappa (ikkunani on tooosi pieni) ja toisesta ehkä pöytäliina tai jotain mitä keksin..

Kävin myös ostamassa kummipojan 1v. lahjan, siitä sitten kuvia seuraavan kerran koska en tiedä käyvätkö vanhemmat täällä lukemassa..

Kävin alkuviikosta kirja alessa ja mukaan tarttui kummipojalle kirja ja itselleni mukaan tarttui vain yksi kirja,
Jos tällä saisi tuon jumppapallon pölyttymästä nurkasta ja itseenkin jotain muutosta..

Käsityöt eivät ole viime aikoina oikein edistyneet, en tiedä miksi ollut taas sellainen olo ettei kiinnosta. Mutta tiistain AinaOikeiden tapaamisessa löytyi taas kipinä.. Aloitin uuden huivin minun mallillani, lankana oranssi Teddy ja huivi on malliltaan kapeampi kuin mitä olen aiemmin tehnyt.
Loppuviikko meneekin isosiskon luona auttaessa kummipojan 1 v. juhlien valmisteluissa, muute tekevät juhlajuttuja ja minä vahdin pikkumiestä.. Tiedossa siis kummille konttaamista ja perässä juoksemista, kun ukkeli kävelee ja koittelee rajojaa.. Mielenkiintoinen loppuviikko siis tulossa :)

Pitää nyt laittaa kuvia kun löysin elokuussa lomaillessani Lappeenrannassa ihani Virkkuukoukkusen kortteja ja rintaneuloja:
Korteille ei ole vielä löytynyt käyttöä, enkä teidä raaskiiko niitä antaa kenellekään vai tuleeko niistä esim. taulu. Rintamerkit ovat kangaskassissa minkä kummityttöni ja koristellut ja kulkee tosi useasti mukani.

Anteeksi, etten jaksanut linkitellä, mutta ei enää tähän aikaan tahdo jaksaa. Pitää lähteä unten maille, että jaksaa huomenna vahvia ja telmiä kummipojan kanssa..

Ei kommentteja: